ZIUA RECOLTEI 2015, EVENIMENTUL TOAMNEI LA TURNU MĂGURELE

ZIUA RECOLTEI 2015, EVENIMENTUL TOAMNEI LA TURNU MĂGURELE

Locuitorii Municipiului Turnu Măgurele vor marca, în primul weekend din luna octombrie, mai exact sâmbătă – 03.10.2015, cea de-a opta ediție a Zilei Recoltei. Cu această ocazie, gospodinele își vor putea umple cămările cu produse comercializate la preț de producător.

Potrivit primarului Dănuț Cuclea, pe centrul pietonal de pe Bulevardul Independenței își vor expune produsele aproximativ 20-30 de comercianți, veniți în mare parte din localitățile învecinate. Programul evenimentului este presărat cu activități pentru toate gusturile: de la expoziții de animale și produse tradiționale până la concursuri de toamnă, cel mai așteptat fiind concursul de talente al copiilor turneni, pentru că în intervalul orar 14:30 – 17:30 așteptăm să urce pe scena amenajată din fața Monumentului Independenței elevii școlilor și grădinițelor din oraș. Bineînțeles că nu vor lipsi standurile cu legume și fructe ale producătorilor locali sau din județ, dar nici programul artistic, care începând cu ora 18:00 va fi susținut de interpreți precum Constantin Măgureanu, Niculina Stoican, Victorița Lăcătușu și Ileana Lăceanu. 

Pastrama, cașcavalul și pălinca îi vor face pe mulți vizitatori să poposească, să încerce produsele și să cumpere câte puțin din fiecare specialitate sâmbătă, 3 octombrie, de la primele ore ale zilei.

Tiberius Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *