WEEK-END TRAGIC PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

WEEK-END TRAGIC PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

În acest sfârşit de săptămână, pompierii militari teleormăneni au fost solicitaţi să intervină la două accidente rutiere grave, rezultate cu mai multe persoane rănite şi decedate.

Primul accident la care au acţionat pompierii militari a avut loc pe raza municipiului Turnu Măgurele, la ieşirea spre Ciuperceni, unde un autoturism Dacia s-a lovit de un autoturism Peugeot.

În urma coliziunii, autoturismul Dacia s-a răsturnat şi a luat foc, doi  dintre cei cinci pasageri, aflaţi pe locurile din faţă, fiind încarceraţi.

Cu toate că la faţa locului au intervenit rapid două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care are în dotare şi modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, nu s-a mai putut face nimic pentru persoanele încarcerate, acestea fiind decedate.

Celelalte patru persone rănite, şoferul autoturismului Peugeot şi cei trei pasageri din autoturismul Dacia, au primit primul ajutor şi au fost transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele, în stare gravă.

Autoturismul Dacia a fost distrus de foc în proporţie de cca. 90%, cauza principală fiind scurgerile de carburanţi (benzină) în urma impactului frontal al celor două maşini.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în mai puţin de o oră, valoarea pagubelor materiale fiind estimată la suma de 8000 de lei.

Cazul a fost preluat de către poliţie pentru cercetări.


O ambulanţă a SAJ Teleorman, în timp ce se deplasa la un caz în comuna Drăgăneşti Vlaşca, pe DN 6, în localitatea Vităneşti a fost lovită de un autoturism. În urma coliziunii, şoferul maşinii a rămas încarcerat, iar alte trei au fost rănite.

La faţa locului au intervenit prompt pompierii militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, iar din cadrul Serviciului de Ambulanţă Teleorman, trei echipaje medicale.

Persoana blocată între tablele contorsionate ale maşinii a fost scoasă cu ajutorul echipamentului de descarcerare şi predată echipajelor medicale pentru acordarea primului ajutor şi transportarea de urgenţă la Spitalul Municipal Alexandria.

Toate persoanele rănite, după primirea primului ajutor, au fost transportate la spital.

Pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment, cazul a fost preluat de către poliţie.


Un nou accident rutier s-a produs în această dimineață în Turnu Măgurele, în jurul orelor 10:00, la intersecția cunoscută pentru localnici „La Boncea”.

Evenimentul nefericit a avut loc din cauza condițiilor meteorologice și a neacordării priorității de către conducătorul unui Volkswagen Polo de culoare albastră. Cealalată mașină implicată în accident este o autoutilitară ce se deplasa regulamentar.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cpt. Adrian Dragomir, în urma impactului „o persoană a fost rănită, dar nu încarcerată. Victima a fost preluată de SAJ. Noi asigurăm măsuri PSI cu o autospecială.”

Sursa: ISU Teleorman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *