VITEZA ȘI NEATENȚIA LA VOLAN UCID!

VITEZA ȘI NEATENȚIA LA VOLAN UCID!

Trei bărbaţi din Turnu Măgurele nu au avut nicio şansă de supravieţuire, în urma unui cumplit accident de circulaţie petrecut pe şoseaua care duce spre portul din oraşul de la malul Dunării. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un câmp.

Tragicul eveniment rutier a avut loc duminică, în jurul orei 19:30, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turnu Măgurele şi de la SAJ Teleorman.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Turnu Măgurele conducea un autoturism pe DN 52, din direcția combinatului chimic către municipiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și a celor doi pasageri, bărbați în vârstă de 53, respectiv 60 de ani, domiciliați în Turnu Măgurele.

CONDOLEANȚE FAMILIILOR ÎNDURERATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *