UNIVERSITATEA CRAIOVA – ECHIPA UNEI MARI IUBIRI JOACĂ ÎN CUPA ROMÂNIEI CU TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE

UNIVERSITATEA CRAIOVA – ECHIPA UNEI MARI IUBIRI JOACĂ ÎN CUPA ROMÂNIEI CU TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE

Sorții au decis ca singura reprezentantă a Teleormanului rămasă în competiție, Turris-Oltul Turnu Măgurele, să întâlnească echipa de primă divizie Universitatea Craiova.

Turris-Oltul a eliminat în cursul zilei de ieri formația Rapid București, echipă ce evoluează tot in Liga a III-a însă în altă serie a competiției.

Program Optimi:

AFK Csikszereda – Dinamo București

Dunărea Călărași – FCSB

CS Mioveni – Sepsi OSK

Turris-Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Craiova

Gaz Metan Medias – CFR Cluj

U Cluj – Astra Giurgiu

Poli Iași – Viitorul Constanța

Hermannstadt – FC Voluntari

 

Partidele se vor desfășura în perioada 29 Octombrie – 01 Noiembrie 2018 și vor fi programate în funcție de estimările de audiență stabilite de deținătorii de drepturi TV.

Devis Mangia a comentat tragerea la sorţi din optimile Cupei României, unde Craiova va juca în deplasare la Turnu Măgurele, între 29 octombrie şi 1 noiembrie, data nefiind însă stabilită exact. „Pe hârtie nu pot spune că nu suntem favoriţi, dar să vedem pe gazon dacă mai suntem favoriţi. Problema este la atitudine, nu contează dacă suntem favoriţi dacă nu avem atitudinea necesară pe teren. Am văzut în meciurile din primul tur al Cupei că nu este aşa simplu să joci cu echipe de Liga a 3-a. Mă bucur că avem o deplasare scurtă, totuşi”, a spus italianul.

Şi Alexandru Mitriţă, căpitanul echipei oltene, s-a referit la meciul din Cupa României: „Suntem favoriţi, jucăm cu o echipă de Liga a 3-a, dar trebuie să luăm meciul în serios, să-l tratăm la sută la sută şi să ne impunem”.

Turris Oltul Turnu Măgurele nu este singura echipă din campionatul Ligii 3 ajunsă în optimile Cupei României. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a trecut de Energeticianul în 16-imi, iar în următoarea faţă o va întâlni pe Dinamo.

This article has 1 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *