UN TELEORMĂNEAN PREȘEDINTE TLDE – (ALDE)

Claudiu Daniel Catană, originar din Turnu Măgurele, a fost ales, vineri,  26 mai, în cadrul Conferinței Naționale a TLDE, președintele Tineretului Liberalilor și Democraților, el fiind unicul candidat pentru această funcție. Dintre cei aproximativ 600 de delegați prezenți la Conferința Națională a TLDE, au votat pentru Claudiu Catană 550 de persoane.

De asemenea, delegații la Conferința Națională a TLDE și-au ales Biroul Politic Național al organizației, pentru care au candidat  55 de persoane.

Dintre cei 35 de membri ai Biroului Politic Național, 15 sunt vicepreședinți (în ordine descrescătoare a voturilor obținute) și 20 sunt membri.

Din organizația TLDE Teleorman, președintele TLDE Roșiorii de Vede, Lucian Dascălu a fost ales membru al Biroului Permanent Naționa.

Astăzi , aproape 600 delegați ai organizaților TLDE, din cele 47 de filiale din tara, mi-au acordat votul lor de încredere pentru funcția de Președinte al Tineretului Aliantei Liberalilor si Democraților. Sunt onorat și va mulțumesc!

Așa cum am mai spus, cred sincer că tinerii reprezintă motorul dezvoltării societății.

Noi, tinerii din ALDE, putem să fim generația care construiește în România, iar contribuția fiecăruia este esențială.

În acest moment suntem o echipă în creştere, suntem parteneri de drum lung ai ALDE, care susținem proiectul politic lansat de președintele Calin Popescu- Tariceanu. Noi suntem cei care în viitorul apropiat, vor trebui să ducă mai departe tradiția liberală, proiectul politic al ALDE.

A declarat, Claudiu Daniel Catană.

Consilier General la Primăria Municipiului București

Președinte la Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *