TURRIS TURNU MĂGURELE REVINE PE PRIMUL LOC DIN LIGA 3 SERIA 3

TURRIS TURNU MĂGURELE REVINE PE PRIMUL LOC DIN LIGA 3 SERIA 3

Meciurile din runda 13 a seriei 3 din Liga a 3 a, au fost foarte spectaculoase pentru formațiile din Teleorman.

Turris-ul s-a impus la CSU Craiova 2 cu scor de neprezentare pentru gazde, 3-0, iar echipa antrenată de Petre Iulian a facut ieri 1-1 acasa cu Voluntari 2.

În urma unui interviu pe care ni l-a acordat în urmă cu cateva zile, Erik Lincar spunea ca iși dorește să revină pe primul loc la sfârșitul turului sau chiar în retur. Tehnicianul turnean a reușit chiar să readucă formația sa pe primul loc mai devreme și se vede că randamentul jucătorilor este mult mai bun când nu evoluează din trei în trei zile așa cum s-a întâmplat când aveau programate meciurile din Cupă României. Mai mult, victoria de la Craiova a fost una în deplasare acolo unde chiar Lincar spunea că nu este mulțumit de evoluția echipei sale:

„Pentru noi rezultatele de egalitate sunt esecuri pentru ca vrem sa castigam in fiecare etapa dar s-a vazut ca mai ales dupa meciurile din Cupa am fost foarte afectati fizic in campionat si am avut trei egaluri toate in deplasare dupa aceste jocuri. Am avut un parcurs frumos in Cupa, lumea a vazut o echipa de top cum e Universitatea Craiova, am invins Rapid Bucuresti, dar acum trebuie sa ne ocupam de meciurile de campionat. Avem probleme de lot iar la Bascov odata cu accidentarea lui Mitrea Florinel a trebuit sa improvizam. Jocul cu Bascov a fost cel mai slab dar vrem sa adunam puncte pentru a fi pe primul loc la sfarsitul turului”, ne-a spus Lincar in urma cu cateva zile.

Formația turneană a profitat de egalul dintre Unirea Bascov și fostul lider Flacara Horezu, scor 2-2, lucru care i-a readus pe primul loc. Interesant este că cele două echipe menționate mai sus dau dovadă că nu pot duce un ritm alert până la final, însă mai îngrijorator este faptul că pe primele locuri a revenit Craiova lui Adrian Mititelu care este pe locul 4 și care are într-adevar jucători de valoare mai ales că Florin Costea arată o formă bună fiind la câteva jocuri consecutive când marchează.

Din păcate, sâmbata viitoare se va disputa un derby teleormănean chiar între Turris Oltul si Sporting Roșsiori pe terenul primei dintre ele. Un egal ar ajuta ambele echipe, însă ținând cont de obiectivele fiecăreia dintre ele, cu siguranță că acest scor nu ar fi mulțumitor pentru niciuna dintre ele și că ambele forțeaza victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *