TURRIS TURNU MĂGURELE A PROMOVAT MATEMATIC ÎN LIGA A-II A

TURRIS TURNU MĂGURELE A PROMOVAT MATEMATIC ÎN LIGA A-II A

Turris Turnu Măgurele a promovat matematic în Liga 2.  Trupa lui Erik Lincar a câştigat lupta cu echipa lui Mititelu

Turris Turnu Măgurele este a doua echipă din Liga 3 care reuşeşte să promoveze matematic în Liga 2. Echipa din judeţul Teleorman a câştigat Seria a 3-a cu patru etape înainte de finalul sezonului.Echipa lui Erik Lincar a câştigat lupta pentru promovare cu U Craiova 1948 SA, CSM Alexandria şi ACS SR Municipal Braşov.
Totodată, antrenorul Erik Lincar a reuşit a treia promovare din Liga 3 în Liga 2 în cariera sa. Iniţial a reuşit acest obiectiv cu Callatis Mangalia, apoi cu Damila Măciuca, iar acum cu Turris Turnu Măgurele.

„Am fost impresionat de condiţii. Asta m-a ajutat ca decizia să fie mai simplă. Am preferat Turnu faţă de altă echipă pentru că obiectivul este îndrăzneţ, şi anume câştigarea campionatuluiOrice antrenor care vrea să facă performanţă are infrastructura necesară aici. Oraşul este frumos, micuţ, aşa cum îmi place mie, spunea Erik Lincar în momentul în care semna cu Turris Turnu Măgurele .

De la Voinţa Saelele la Turris Oltul Turnu Măgurele

După două sezoane petrecute în Liga 3, echipa susţinută financiar de autorităţile locale şi de fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a reuşit promovarea în Liga 2 şi să ducă în anticamera primei ligi un club de fotbal din judeţul Teleorman.

Înaintea acestui campionat al Ligii 3, conducerea clubului a decis să schimbe numele echipei din nou. Din Liga 4 s-a promovat cu numele de Voinţa Saelele, însă odată cu primul sezon la noul nivel s-a jucat cu denumirea de Voinţa Turnu Măgurele.

În vara trecută, la începutul campionatului actual, s-a trecut la Turris Oltul Turnu Măgurele. Noul nume nu a fost ales întâmplător, ci reprezintă titulatura primei echipe înregistrate în micuţul oraş teleormănean.

Turris evoluează acasă pe noul stadion din Turnu Măgurele

Dacă în ediţia trecut a Ligii 3, prima în care a jucat la acest nivel, meciurile de pe teren propriu le-a desfăşurat la Saelele, din acest sezon, conducerea clubului Turris Oltul şi primăria Turnu Măgurele au ajuns la o înţelegere ca formaţia să îşi desfăşoare jocurile pe noul stadion din oraş, unul care are inclusiv nocturnă. 

Primul meci, cel în care s-a făcut şi inaugurarea stadionului, a fost cu FCSB 2, la care au fost prezenţi  peste 1500 de spectatori.

Mulțumim conducerii clubului și susținătorilor din tribunele stadionului municipal pentru această deosebită promovare, care readuce orașul nostru pe linia fotbalistică de tradiție pe care am avuto în Turnu Măgurele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *