TURRIS-OLTUL TURNU MĂGURELE START ÎN LIGA 3 DE FOTBAL

TURRIS-OLTUL TURNU MĂGURELE START ÎN LIGA 3 DE FOTBAL

Ediţia 2018-2019 a Ligii 3 de fotbal începe astăzi, cele trei echipe din Teleorman fiind repartizate în seria a III-a. Sunt aici câteva formaţii puternice, ca cele din Braşov, Turnu Măgurele, Craiova, Giurgiu, Voluntari etc., dar „sateliţii” nu au drept de promovare la final. CSM (sau FCM) Alexandria, cu un parcurs bun în campionatul trecut (locul doi), evoluează în prima etapă acasă cu Hermannstadt 2 Sibiu, în lot făcându-se modificări prin plecarea câtorva jucători buni, în opinia mea. Rămâne de văzut dacă noile achiziţii, cu experienţă mai puţină, vor putea păstra nivelul valoric din ediţia 2017-2018. De asemenea, schimbare s-a făcut şi în conducerea tehnică, prin venirea antrenorului Alin Chiţa de la Metaloglobus Bucureşti (Liga 2). Aparent, alexăndrenii par a avea şanse mai puţine la podium, după ce Petrolul Ploieşti a profitat de punctele pierdute surprinzător de gruparea din Teleorman. Cu siguranţă, disputa cu sibienii, care se anunţă dificilă, va contura aşteptările privind comportarea de ansamblu a CSM (sau FCM) în sezonul competiţional ce începe astăzi.

Turris-Oltul Tr.Măgurele are, de asemenea, un antrenor nou – Erik Lincar, însă deosebirea este că echipa s-a întărit considerabil, ceea ce face din ea o favorită la şefia clasamentului. În prima etapă joacă tot acasă, sâmbătă, cu Viitorul Domneşti, singura problemă rămânând scorul cu care va câştiga

Cele trei echipe din Teleorman continuă şi în Cupa României, pe 29 august fiind programate partidele din turul III, cu o singură manşă, eliminatorie. Alexăndrenii vor juca la Bucureşti cu Fotbal Club Rapid, în timp ce Sporting Roşiori va da replica pe terenul propriu grupării Turris-Oltul Tr.Măgurele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *