TURNENII ÎȘI VOR PUTEA OBȚINE CAZIERELE JUDICIARE CHIAR DIN ORAȘUL LOR

TURNENII ÎȘI VOR PUTEA OBȚINE CAZIERELE JUDICIARE CHIAR DIN ORAȘUL LOR

În cadrul briefing-ului de luni, 28 septembrie, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Valentin Dumitraşcu, a făcut un anunț important pentru toți locuitorii din Turnu Măgurele și din zona arondată urbei de pe malul Dunării.

Începând de joi, 1 octombrie, în Teleorman, îşi vor începe activitatea două noi centre pentru eliberarea cazierului judiciar. Cele două centre nou înfiinţate vor funcţiona la Turnu Măgurele şi la Zimnicea.

Astfel, turnenii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la Alexandria pentru a obţine cazierul judiciar, putându-se adresa, începând de joi, direct Poliţiei din Turnu Măgurele.

Cazierele judiciare se eliberează “pe loc”, în baza unei cereri-tip, ce poate fi depusă la orice unitate sau subunitate de poliţie conectată ROCRIS (Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român). Obţinerea “pe loc” a cazierului judiciar este posibilă doar în cazul persoanelor fizice sau juridice fără antecedente penale. Cei cu antecedente penale sunt nevoiţi să aştepte trei zile pentru a intra în posesia cazierului judiciar.

Tiberius Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *