TOP 10 MAGAZINE MODĂ ONLINE DIN ROMÂNIA

TOP 10 MAGAZINE MODĂ ONLINE DIN ROMÂNIA

Odată cu apariţia şi dezvoltarea erei digitale au luat amploare şi la noi site-urile de cumpărături online.

Parafrazându-i pe britanici cu celebrul Time is money – „Timpul înseamnă bani”, am aplicat deviza în ceea ce priveşte cumpărăturile online.

Dacă pentru cei din marile oraşe e mai simplu să achiziţioneze orice articol de îmbrăcăminte sau să vâneze renumitele reduceri, iată că şi pentru noi, provincialii, s-au simplificat lucrurile. De ce să consumi benzină, timp, să te enervezi în traficul haotic din Bucureşti, când poţi face cumpărături aşezat comod în fotoliul apartamentului tău din Turnu Măgurele?

Am realizat mai jos un top 10 al site-urilor de cumpărături de modă, unele verificate de mine, o împătimită a cumpărăturilor online.

Am să enumăr câteva platforme online care vând mai multe firme, pe majoritatea acestora fiind nevoie de înregistrare.

  1. FASHION DAYS

Este pentru mine site-ul nr. 1 al cumpărăturilor de modă din România, oferind peste 500.000 de produse, de la mai mult de 1000 de branduri vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi o doză zilnică de inspiraţie. Magazinul online Fashion Days este cea mai mare destinaţie de fashion din Europa Centrală şi de Est, cu o selecţie impresionantă de produse originale de la branduri de top. Astfel, în secţiunea club, vei găsi zilnic colecţii noi şi reduceri de până la 70%.

  1. FASHION UP

Este împărţit în multe categorii, de la femei, bărbaţi, ceasuri, beauty, până la campanii limitate ce oferă o reducere extra şi lichidări de stoc. În această perioadă ce coincide cu reducerile din marile oraşe, se găsesc multe oferte la lichidările de stoc sau Valentine’s femei/ bărbaţi.

  1. STILAGO

Stilago este un club exclusiv de modă care aduce mărci renumite şi originale clienţilor săi, cu cele mai bune reduceri în campanii limitate ca timp. Pe deasupra, secţiunea Brand Shop a site-ului Stilago pune la dispoziţie o gamă variată de articole fără limitări de timp. Sfatul meu este să vizitaţi categoria club şi outlet pentru reduceri substanţiale.

4. DAILY BRANDS

Daily Brands este un club exclusivist de shopping online, adresat celor pasionaţi de modă, pentru care propria imagine contează cu adevărat.  Oferă în fiecare zi colecţii ale celor mai renumite branduri internaţionale, la preţuri cu până la 70% mai mici decât în magazine.

  1. KURTMANN

Cei de la Kurtmann caută să îşi adapteze constant oferta şi serviciile în funcţie de exigenţele clientelei, făcând din aceasta punctul gravitaţional al dezvoltării lor. Este primul magazine online de îmbrăcăminte care oferă gratuitate la returnarea produselor.

  1. miniPRIX

Cu o gamă mai ieftină de produse, dar fără rabat de la calitate, brandul miniPrix a luat cu asalt viaţa iubitorilor de cumpărături şi a transformat-o într-un vârtej nebunesc.  În fiecare zi există oferte zilnice precum şi  categoria de StockShock cu reduceri de până la 80%.

  1. ZARA

Am fost surprinsă de deschiderea magazinului online a principalei companii de modă internaţională care oferă în această perioadă reduceri substanțiale la colecţia toamnă-iarnă 2014. Livrarea şi returnările sunt gratuite la magazine.

  1. BFASHION

Site de cumpărături ce oferă mărci de top internaţionale, dar şi mărci noi la preţuri interesante, multe reduceri pe categorii.

  1. TINAR

De 20 de ani, este cel mai cunoscut brand românesc de modă, cu magazine în marile oraşe, deschizând acum trei  ani şi magazinul online, unde poţi achiziţiona atât produse din colecţiile Tinar, cât şi din colecţiile altor branduri româneşti şi internaţionale.

10. AMAFASHION

Sub deviza ,,singurul magazine online cu produse fabricate exclusiv în România’’, oferă transport gratuit  şi o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi genţi.

Am încercat să întocmesc acest top, fiind o împătimită a cumpărăturilor  şi ofertelor, încercând să împărtăşesc cu voi aceste adrese utile din categoria modei. Menţionez că unele site-uri oferă transport gratuit depăşind o anumită sumă, produsele sunt originale, aşa că dacă te cunoşti şi ştii ce îţi vine bine fără să probezi, te invit la cumpărături!

Cumpărături chibzuite!

 

Simona Şerb

This article has 7 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *