ÎN TELEORMAN EXISTĂ SUSPICIUNEA DE CONSUM ILICIT DE ENERGIE ELECTRICĂ

În perioada iulie-septembrie 2017, în cele 7 județe în care operează CEZ Distribuție au fost verificate 4.564 locuri de consum și au fost identificate 721 de cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit de energie electrică. În județul Teleorman, în urma controlului efectuat de lucrătorii CEZ, au fost fost descoperite 107 cazuri asupra cărora planează suspiciunea de furt de energie electrică.

Fenomenul prezinta un risc ridicat de incendii, daune materiale si pierderi de vieti omenesti si are impact direct asupra calitatii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor. Sustragerea energiei electrice din reteaua de joasa tensiune reprezinta un risc atat pentru cei care se racordeaza in mod ilegal, cat si pentru consumatorii din vecinatate. Orice interventie neautorizata, precum si utilizarea unor instalatii improvizate, pot genera oricand accidente grave sau incendii, ducand la pierderi de vieti omenesti si daune materiale semnificative.

In plus, consumul fraudulos de energie influenteaza calitatea serviciilor, determina variatii de tensiune si intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, provocand astfel disconfort mai ales pentru persoanele care consuma energie electrica avand contracte incheiate de furnizare a energiei electrice si respectand prevederile legale in vigoare.

Este in interesul si beneficiul consumatorilor sa sesizeze cazurile de consum fraudulos de energie, pentru ca aceste situatii, daunatoare in primul rand consumatorilor corecti, sa poata fi stopate. Toate sesizarile primite din partea clientilor, precum si identitatea acestora sunt confidentiale pe tot parcursul actiunilor departamentului specializat.

Info Linia CEZ0251 929  Corespondenta scrisacez_crc@cez.ro

http://www.cez.ro/ro/contactati-ne.html

http://www.cez.ro/ro/sesizari-form

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *