SPORTING TURNU JOACĂ LA TITU ASTĂZI DE LA ORA 15:00. ROMÂNIA  A ÎNVINS DANEMARCA LA HANDBAL FEMININ ŞI ARE MARI ŞANSE DE CALIFICARE LA JO

Sporting Turnu vrea să continue meciurile bune după victoria de acasă cu Chiajna şi să învingă la Urban Titu, un meci care este considerat facil de multă lume. “Niciun meci nu este uşor atunci când nu ai voie să faci paşi greşiţi, dar am încredere că jucătorii au început parcursul ascendent după etapa trecută  deşi nici meciul de la Piteşti nu a fost rău, mai ales dacă excludem greşelile personale de la gol. Atât timp cât meciurile se vor juca pe teren, orice este posibil”, ne-a spus şi Dan Oprescu, antrenorul lui Sporting Turnu.

Echipa probabilă la Sporting Turnu: Petrescu – Mincă, Sălcianu, Dinu, Covalschi – Pîrvu, Mitrea – Adi Popa, Raphael Stănescu, Ungurianu – Verdeş

Vali Bădoi şi Mugur Bolohan sunt noii antrenori ai celor de la FC Clinceni

După ce a antrenat timp de un an şi jumătate de zile pe Sporting Turnu Măgurele, Vali Bădoi revine ca antrenor la FC Academica Clinceni. El va colabora cu Mugur Bolohan, care va figura ca principal pentru că Vali nu are licenţă de antrenor, şi primul meci în calitate de antrenori ai echipei din Clinceni îl vor pregăti sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Dacia Unirea Brăila, informează liga2.prosport.ro. FC Clinceni se află pe locul 4 în seria I a Ligii 2, cu 36 de puncte, cu zece mai puţine decât liderul Rapid Bucureşti.

„Conducerea FC Clinceni a stabilit marţi noua echipă tehnică: antrenor principal va fi Mugur Bolohan, secunzii fiindu-i Valentin Bădoi şi Ştefan Odoroabă. De pregătirea portarilor se va ocupa John Ene, cel care a făcut parte şi din vechiul staff”, e anunţul postat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

România a bătut Danemarca cu 32-25 şi are mari şanse de calificare la Jocurile Olimpice

Azi, România va juca la handbal împotriva Uruguayului, de la ora 18:45, iar duminică naționala noastră va disputa ultimul meci împotriva naționalei din Muntenegru de la 18.30. Aceste meciuri contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice şi naţionala noastră trebuie să se claseze în primele locuri dintre-o grupă din care mai fac parte Danemarca, Muntenegru şi Uruguay.

Vasile Pârvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *