SPITALUL MUNICIPAL TURNU MĂGURELE ANGAJEAZĂ

SPITALUL MUNICIPAL TURNU MĂGURELE ANGAJEAZĂ

Spitalul municipal din Turnu Măgurele a scos la concurs nouă posturi de asistent medical și infirmieră. Sunt funcții contractuale de execuție, ce urmează a fi ocupate pe perioadă nedeterminată. Astfel, a fost anunțat concursul pentru ocuparea următoarelor locuri de muncă vacante:

5 posturi asistent medical principal, din care 4 posturi specialitatea medicină generală şi 1 post specialitatea radiologie şi imagistică medicală.

  • 1 post asistent medical.
  • 1 post asistent medical debutant.
  • 2 posturi infirmieră debutantă.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile generale din Regulamentul-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se va desfășura în data de 14 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă și în data de 16 iunie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Spitalului municipal Turnu Măgurele, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului (19.05.2017).

Relaţii suplimentare privind organizarea concursului, condițiile ce trebuie îndeplinite de candidați pentru fiecare post în parte, precum și bibliografia specifică se pot obţine direct la sediul Spitalului municipal Turnu Măgurele Str. Castanilor, nr. 42, și la telefon 0247/416.646.

This article has 3 comments

  1. Haimana Pavelena Mariana

    Buna in ce constă probă scrisă si interviu? Mă interesează postul de infirmieră.Lucrez in Austria de 7 ani ca și îngrijorătoare bătrâni.Multumesc..

  2. Doru. B.

    Eu când am fost Managerul Spitalului din turnu era o perioada grea încercată în care Boc și Băsescu au tăiat salariile și au blocat angajările, dar totuși am reușit sa scot câteva posturi de asistente la concurs, deși nu aveam obligația am anunțat și la partid la PDL pe domnul președinte Crăcea, bunul meu prieten de pe atunci, acesta a și zis am eu persoanele pentru acele posturi ai grija cum faci sa îmi dai subiectele sa le pus sa le învețe, asa am făcut m-am conformat și ce sa vezi Asistentele lui Crăcea au picat examenul în condițiile în care au avut subiectele cu trei zile înainte de examen, am reluat procedura și am organizat iar examenul dar de data asta am creat subiectele cu doua săptămâni mai devreme și fetele au promovat examenul, după mult timp Crăcea îmi spune ca au fost buni porcii primiți și ma întreabă eu cu ce m-am ales, răspunsul a fost cu fericirea ta ca ai burta plina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *