ŞOSEAUA ALEXANDRIA- TURNU MĂGURELE VA FI MODERNIZATĂ

ŞOSEAUA ALEXANDRIA- TURNU MĂGURELE VA FI MODERNIZATĂ

Luni, 26.08.2019, la sediul Ministerului Transporturilor a fost semnat Contractul de lucrări avand ca obiect „“Proiectare, Asistență Tehnică și Execuție „Modernizare DN52, Alexandria – Turnu Măgurele km 1+350 – km 44+600; km 49+194 – km 52+649” „.

Prețul Contractului este de 126.323.299,45 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată prin transfer de la bugetul de stat.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAIR, operatorul economic desemnat câştigător este ASOCIEREA S.C. ALEXCOR TRADING S.R.L. – IMPRESA DI CONSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.P.A. – S.C. PEGASUS ENGINEERING S.R.L., reprezentată prin S.C. ALEXCOR TRADING S.R.L.

Perioada de proiectare, care include Proiectul pentru Autorizația de Construire, este de 5 luni. Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni iar perioada de garanție a lucrărilor este de 96 de luni.

DN 52 este principala arteră de legatură între Alexandria, municipiu resedință de județ (Teleorman) și municipiul Turnu Măgurele, unul dintre marile porturi românești la Dunăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *