SĂRBĂTORIM CENTENARUL MARII UNIRI LA TURNU MĂURELE

Primăria municipiului Turnu Măgurele și Consiliul Local organizează în ziua de 1 Decembrie „Centenarul Marii Uniri de la 1918” – eveniment cultural- artistic.

Pentru a sprijini micii interpreți de muzică din Turnu Măgurele deschidem festivitatea de la ora 14.00, cu recitalul tinerilor artiști care vor interpreta cântece populare și patriotice specifice zilei.

Începând cu ora 16.00, Sărbătoarea Unirii va începe cu un spectacol pe scena amplasată în fața Parcului Municipal, în cadrul căruia vor interpreta artiștii. Emilia Dorobanțu recital de 45 minute, ora 16.45, Trupa 3 Haiduci, recital de 45 minute, ora 17.30, îndrăgitul artist Ion Popa recital de 45 minute.

În Anul Centenarului Marii Uniri invităm toți turnenii să participe la această sărbătoare cu mare semnificație, să ne bucurăm la unison și să privim împreună spectacolul de lasere – lumini, începând cu ora 18.15 minute.

Deasemenea, vă aducem la cunoștință că sunt comercianți care doresc să aducă un festin culinar autentic Românesc în această zi de sarbătoare, fiind alături de gusturile și obiceiurile noastre, pe bulevardul Independenței.

În cadrul programului se va aprinde iluminatul festiv de sărbători, iar seara se va încheia odată cu spectacolul de lasere și lumini.

This article has 1 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *