REȚINUT DE POLIȚIE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE

REȚINUT DE POLIȚIE PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE

În noaptea de 17/18.04.2019, polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați  telefonic cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 ani din municipiu nu respectă obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Poliția a emis ordinul de protectie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, prin care omul a fost evacut temporar din locuință și obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de locuință, de concubina sa în vârstă de 38 ani și de fiica acesteia, în vârstă de 17 ani, neavând dreptul să le contacteze în niciun fel pe acestea.

În data de 18.04.2019, deși i-au adus la cunoștință obligațiile ce i-au fost impuse de ordinul de protectie provizoriu, bărbatul a pătruns în locuința comună și s-a apropiat de părțile vătămate la mai puțin de 50 metri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de ,, încălcarea ordinului de protecție provizoriu ” faptă prev. și ped. art. 32, alin. 2 din Lg. 217/2003 Rep, iar împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. Teleorman, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Reamintim faptul că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman acordă o atenție deosebită prevenirii și combaterii faptelor de violență  în familie și acționează prompt atunci când sunt sesizați în legătură cu comiterea unor astfel de fapte.

sursa.infotr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *