PROPUNERE INEDITĂ DIN PARTEA DOAMNEI DEPUTAT VIOLETA RADUȚ

PROPUNERE INEDITĂ DIN PARTEA DOAMNEI DEPUTAT VIOLETA RADUȚ

Proiectul noii Legii a Pensiilor a fost prezentat în cadrul Comisiei de Dialog Social ce a avut loc marți, 28 august 2018, în sala de ședințe a Instituției Prefectului Teleorman. În prezența prefectului de Teleorman, Florinel Dumitrescu, a subprefectului Ionel Oprea, a membrilor Comisiei de Dialog Social, dar și a deputatului Violeta Răduț, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Teleorman, Emilian Bomboe, a făcut cunoscute celor prezenți modificările prevăzute de noua lege a pensiilor.

O propunere interesantă a venit din partea deputatului PSD de Teleorman, Violeta Răduț, respectiv ca legea pensiilor să fie dezbătută și prezentată în cadrul unei caravane, care să parcurgă toate zonele județului. Astfel, deputatul Răduț, împreună cu reprezentanți ai Casei de Pensii Teleorman, urmează să prezinte noile prevederi ale legii în fața teleormănenilor, fie că e vorba de salariați, șomeri sau pensionari. “Este foarte important să facem cunoscute prevederile noii Legi a pensiilor tuturor cetățenilor care, la un moment dat, intră sub incidența acesteia. Este și mai important ca oamenii să înțeleagă în mod corect care sunt modificările și să nu mai fie nimeni sub influența a tot felul de speculații. De aceea, am venit cu propunerea, în cadrul Comisiei de Dialog Social, de a merge, pe zone, în fața teleormănenilor pentru a le prezenta legea. De asemenea, voi aduna propunerile și observațiile de la fiecare cetățean interesat și le voi transmite la minister. Sper ca, împreună cu reprezentanți din partea Casei de Pensii Teleorman, să facem util acest demers și cu reale beneficii pentru oamenii din Teleorman”, a declarat deputatul Violeta Răduț.

Proiectul Legii pensiilor se află în dezbatere publică până în 8 septembrie, iar apoi va intra în procedură parlamentară. Ministrul Muncii a declarat că toată lumea poate să-şi spună punctul de vedere pe lege, poate trimite mesaje la minister cu ce i se pare în neregulă sau să ceară anumite modificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *