PREŞEDINTELE C.J. TELEORMAN – DĂNUŢ IONEL CRISTESCU ALES SECRETAR GENERAL AL U.N.C.J.R.

PREŞEDINTELE C.J. TELEORMAN – DĂNUŢ IONEL CRISTESCU ALES SECRETAR GENERAL AL U.N.C.J.R.

Administrația locală este sistemul public care e cel mai apropiat de oameni. Acesta este și un avantaj pentru toți aleșii locali, care sunt mult mai ancorați în realitate și nu vin la București să vorbească. În fiecare zi, alesul local este oprit pe stradă, tras de mânecă de către cetățeni, cu probleme concrete, zilnice și care trebuie rezolvate – Liviu Dragnea

Marian Oprișan a fost reales Președinte al UNCJR.

Bucuresti, 23 mai 2017: Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți, 23 mai 2017, la salonul ”Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

Marian Oprișan a fost propus pentru un nou mandat de către președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, aceasta fiind, de altfel, singura propunere formulată de către președinții prezenți la Adunarea Generală. Au fost exprimate un număr de 33 de voturi, Marian Oprișan fiind ales președinte cu 31 de voturi. 2 voturi au fost declarate nule.

”Vă mulțumesc pentru încredere”, a transmis Marian Oprișan colegilor din cadrul UNCJR după obținerea unui nou mandat.

În cadrul Adunării Generale au fost aleși și vicepreședinții UNCJR: , Președintele CJ Dâmbovița, Călin Ionel Dobra, Președintele CJ Timiș, Ion Prioteasa, Președintele CJ Dolj, Tiberiu Marc, Președintele CJ Sălaj, Gabriel Valter Zetea, Președintele CJ Maramureș, Marian Petrache, Președintele CJ Ilfov, Dumitru Buzatu, Președintele CJ Vaslui, Vasile Iliuță, Președintele CJ Călărași, Petre Emanoil Neagu, Președintele CJ Buzău, Tamaș Șandor, Președintele CJ Covasna, Președintele CJ Harghita, Borboly Csaba.

În aceeaşi şedinţa a fost propus şi ales de către colegii preşedinţi de consilii judeţene, pentru funcţia de Secretar General al UNCJR Domnul Cristescu Dan acest lucru îl onorează da şi îl responsabilizează, a declarat acesta pentru stirideturnu.ro.

Declarațiile premierului Sorin Grindeanu de la Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene.

Declarațiile premierului Sorin Grindeanu de la Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene

Posted by Guvernul României on 23 Mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *