O VIAȚĂ CÂT UN CENTENAR 100 DE ANI DE ROMÂNIA

Trei teleormăneni din Turnu Măgurele, Videle şi Crevenicu au fost sărbătoriți în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „O viață cât un centenar”, demers prin care se urmăreşte aducerea în prim-plan a românilor născuți în anul 1918, anul Marii Uniri.

Cei trei teleormăneni de-o vârstă cu România Mare, au primit joi, 21 iunie, şi vineri, 22 iunie, vizita prefectului județului şi a şefilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, care le-au înmânat simboluri naționale și câte o scrisoare de felicitare din partea ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.

Prima care a primit vizita oficialilor din judeţ a fost Lina Bîrsășteanu, din Turnu Măgurele, iar vineri, 22 iunie, Gheorghe Bercea, din Videle, şi Dumitra Meşină, din Crevenicu, au primit simbolurile naționale și scrisorile de felicitare din partea ministrului afacerilor interne.

În contextul sărbătoririi în anul 2018 a Centenarului Marii Uniri, Ministerul Afacerilor Interne a lansat la nivel naţional campania „O viaţă cât un centenar”, menită a-i onora pe românii care au împlinit sau urmează să împlinească anul acesta venerabila vârstă de 100 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *