NEATENȚIA PROVOACĂ ACCIDENTE

În ziua de 18.07.2017, polițiștii din municipiul Turnu Măgurele au fost sesizați despre faptul că pe DN 54 a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele care a constatat următoarele :

În timp ce un bărbat în vârstă de 81 ani conducea o bicicletă pe DN 54, la km 65+350 m, la ieșirea din comuna Islaz către municipiul Turnu Măgurele, jud. Teleorman, în direcția de mers către municipiul Turnu Măgurele s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura și fără a semnaliza corespunzător această manevra, moment în care a fost lovit de către o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat în vârstă de 69 ani care se deplasa în aceeași direcție .

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Totodată pe 19.07.2017, polițiștii din municipiul Turnu Măgurele au fost sesizați despre faptul că pe strada 1 Mai sa produs un accident stupid, o doamnă șoferiță la plecarea de pe loc a apăsat prea tare și greșit pedala de accelerație și a depășit spațiul carosabil intrând pe trotuar, apoi lovind frontal un biet copac ce sa regăsit în fata autoturismului salvând cu strajnicie fațada blocului, în urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară o șoferiței.

This article has 1 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *