METODĂ NOUĂ PENTRU FURTUL DIN LOCUINȚE

METODĂ NOUĂ PENTRU FURTUL DIN LOCUINȚE

Hoții au importat o serie de metode din Occident, care înlătură orice sistem de închidere. “Folosesc un spray cu azot, care, prin diferența de presiune, îngheață încuietoarea. Aceasta devine casantă și o sparg cu șurubelnița. Intra în casă mai repede decât proprietarul și cu mai puțin zgomot, pentru că nu scot nicio cheie. De regulă hoții acționează în grupuri de 2-3 persoane. După ce urmăresc zona timp de câteva zile, verifică sistemul de închidere și dacă este conectat la alarma. Apoi, trec la acțiune. Întreaga operațiune durează 10-15 minute.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Turnu Măgurele au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști,  s-a constatat faptul că, în ziua de 09.01.2018, acesta a pătruns într-un apartament din municipiul Turnu Măgurele, de unde a sustras bani și bijuterii. Prejudiciul estimat prin comiterea faptei este de aproximativ 1600 de lei.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând  ca în cursul zilei de azi să fie prezentați la Judecătoria Turnu Măgurele cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *