MEMORIALUL ”GHEORGHE TITIRICĂ” ORGANIZAT ÎN TURNU MĂGURELE

MEMORIALUL ”GHEORGHE TITIRICĂ” ORGANIZAT ÎN TURNU MĂGURELE

Un grup de inițiativă condus de fostul fotbalist Viorel Stancu (Bibelo) a luat decizia de a organiza, pe 10 august 2019, prima ediție a Memorialului ”Gheorghe Titirică”.

La această competiție vor fi invitate două echipe de veterani, Rapid București și Alexandria Old-Boys. La triunghiular va mai participa și o combinată locală care se va numi Chimia-Cetatea.

Se dorește ca această competiție să aibă loc pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, cu sprijinul autorităților locale.

Viorel Stancu a jucat extremă dreaptă, purtător al tricoului cu numărul 7, la echipe precum Chimia Turnu Măgurele, Unirea Alexandria sau Jiul Petroșani.

Vom reveni cu amănunte!

This article has 3 comments

 1. Cristian

  Frumoasă inițiativa lui Bibelo.Felicitări!Sper ca autoritățile să-l sprijine.Și poate se gândesc să înființeze și Memorialul – „Puiu Vîlceleanu „.Mâine se împlinesc 13 ani,de când nu mai este printre noi.

  1. Viorel Stancu

   Te Salut Cristian! La acel memorial bor fi comemorati si fosti fotbalisti sau persoanele care au facut parte din mediul fotbalistic turnean! Te asigur ca nea Puiu va fi onorat post mortem asa cum merita! ! Mi-ar placea sa ne intalnim la acel eveniment! 

   1. Cristian

    Te salut, Bibelo!Mulțumesc pentru gândurile bune și cuvintele frumoase. Din păcate, în acea perioadă ,nu pot ajunge la Turnu Măgurele.Îmi pare rău că nu pot fi alături de voi.Îți doresc sănătatea și succes! Toate cele bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *