LIGA 3 DE FOTBAL, REZULTATE

LIGA 3 DE FOTBAL, REZULTATE

În etapa a XXII-a a Ligii 3 de fotbal, intermediară, cele trei echipe din Teleorman, aflate în seria a treia, au obţinut marţi rezultate bune în meciurile susţinute în deplasare. Liderul clasamentului, Turris Oltul Tr.Măgurele s-a impus la Pucioasa cu 3-1, golurile fiind reuşite de Marioara (min.16), Balgiu (min.65) şi Dragu (min.81 – penalti). O victorie ce reprezintă un adevărat „balon de oxigen” a obţinut la Sibiu, cu Hermannstadt 2, Sporting din Roşiorii de Vede. Scorul a fost 2-1, pentru roşioreni înscriind Roman (min.7) şi Anghel (min.60).

De asemenea, CSM Alexandria a părăsit neînvinsă terenul celor de la Voluntari, fiind a patra etapă  fără a cunoaşte  înfrângerea. Este adevărat, ”satelitul” din Ilfov a condus cu 2-0, dar finalul a aparţinut oaspeţilor, care au egalat prin Sârbu (min.76) şi Cîmpanu (min.85).

Două dintre echipele amintite alcătuiesc „capul de afiş” al etapei viitoare (12-13 aprilie), vineri la Alexandria evoluând liderul autoritar al acestei serii, Turis Oltul. În tur, la Tr.Măgurele, gazdele s-au impus categoric cu 3-0. Vineri, când are loc partida, este posibil orice rezultat, alexăndrenii având, dincolo de teoreticul avantaj al terenului, un parcurs foarte bun în retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *