INVESTIȚII DURABILE ÎN MUN. TURNU MĂGURELE

INVESTIȚII DURABILE ÎN MUN. TURNU MĂGURELE

La nivelul municipiului Turnu Măgurele se continuă implementarea obiectivului de investiții ,, Îmbunătățirea accesibilității în zona transfrontalieră prin modernizarea de străzi din municipiul Turnu Măgurele „Au început lucrările de reabilitare infrastructură rutieră și trotuare și pe strada Mihai Bravu ( tronson cuprins între strada General David Praporgescu și strada Griviței ) .În cadrul acestui obiectiv finanțat din fonduri europene sunt incluse următoarele străzi :    – strada Sfânta Vineri ;
    – strada Mihai Bravu ( tronson cuprins între strada General David Praporgescu și strada Griviței ) ;
    – strada Taberei (  tronson cuprins între strada General David Praporgescu și strada Frații Golești  ) ;
    – strada Chimiei ;
    – strada General David Praporgescu ( tronson cuprins între strada Taberei și strada Stadionului ) .

    Se continuă , de asemenea , și lucrările aferente obiectivului de investiții ,, Reabilitare străzi din zona centrală a municipiului Turnu Măgurele ” .
Străzile incluse în obiectiv sunt următoarele :    – strada 1 Mai ;
    – bulevardul Republicii ;
    – strada Calea Dunării ;
    – strada Panduri ;
    – strada Frații Golești ( tronson cuprins între strada Panduri și strada General David Praporgescu ) .

    La data de 15.04.2019 au fost demarate lucrările de reabilitare infrastructură rutieră și trotuare și pe bulevardul Republicii .
    Cheltuielile eligibile sunt finanțate din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Național de Dezvoltare Locală .

This article has 2 comments

  1. Găgiulescu Valeriu Ion

    Se face o treabă bună, în folosul comunității ! Neplăcerile actuale, legate de circulație sau chiar de acces la locuințe sau spații publice, sunt normale și caracteristice oricărui șantier de construcții, de oriunde. ” Nu poți să faci omletă fără să spargi ouăle !” Important este ca lucrarea să fie de calitate și să se încadreze în termenul de execuție declarat.

  2. Gata Ionel

    Buna ziua. Vreau sa va pun si eu o intrebare simpla: Sa zicem ca sunt pe str. G. Praporgescu in la intersectia cu Mihai Bravu si vreau sa ajung la primarie sau politie sau spital zic, pe unde mai pot sa merg cu masina? Ce minte luminata a putut sa blocheze toate strazile deodata? La fel si Taberei cu Chimiei, noi care stam acolo pe unde mai mergem? Eu cred totusi ca cel care a gandit blocarea orasului a facut studiile la I.D.. Daca nu va suparati vreau sa stiu si eunumele acestui ” strateg”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *