INFORMARE SPCLEP TURNU MĂGURELE

INFORMARE SPCLEP TURNU MĂGURELE

Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor Turnu Măgurele informează cetăţenii  ale  căror  acte de identitate au expirat, precum şi tinerii care au împlinit  vârsta de 14 ani şi nu posedă acte de identitate că au obligaţia de a se prezenta la sediul Serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor din municipiul Turnu Măgurele, strada 1 Decembrie, nr.4, corp comun cu Poliţia municipiului Turnu Măgurele pentru punerea în legalitate.

Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de identitate se eliberează titularilor. În situaţia în care solicitantul nu se află în ţară, mandatarul va prezenta procura pe care se află aplicată fotografia titularului, autentificată de misiunea diplomatică sau oficiul consular de carieră al României din statul în care se află solicitantul. În cuprinsul procurii este necesar să se regăsească referirea expresă la obiectul mandatului.

Cetăţenii români aflaţi în străinătate pot depune cererea pentru eliberarea  actului de identitate împreună cu documentele prevăzute de lege la misiunile diplomatice sau la oficiile consulare ale României din statul respectiv.

Documentele cu care se face dovada numelui, prenumelui, cetăţeniei şi a domiciliului, necesare eliberării actului de identitate, se prezintă în original şi copie.

Precizăm că informaţii suplimentare privind activitatea de evidenţă a persoanelor pot fi obţinute şi de pe site-ul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date : http://depabd.mai.gov.ro

                   Programul de lucru cu publicul la ghişeu:

Luni                         8.00 – 18.00

Marţi-Vineri           8.00 – 16.00

Relaţii la numărul de telefon 0247416340.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *