INFORMARE ŞI DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA LEGII PREVENŢIEI DESFĂŞURATĂ LA TURNU MĂGURELE

INFORMARE ŞI DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA LEGII PREVENŢIEI DESFĂŞURATĂ LA TURNU MĂGURELE

Întâlnirea de astăzi din sala mare de şedinţe a primăriei municipiului Turnu Măgurele a oferit oportunitatea de a cunoaşte prin Legea prevenţiei antreprenorii, managerii şi alţi responsabili din firme vor putea evita o serie întreagă de sancţiuni din partea ANAF sau Inspecţiei Muncii, ori ale altor organisme de control, în vederea unei relaţionări corecte dintre agentul economic şi instituţiile de control.

A fost o întâlnire interactivă, în cadrul căreia, prefectul judeţului, Florin Dumitrescu, preşedintele Consilului Judeţean Teleorman, Cristescu Dan, primarul Dănuţ Cuclea, deputatul PSD de Teleorman Violeta Răduţ şi reprezentanţii ANAF şi OPC, au putut explica principalele prevederi ale proiectului legii prevenţiei.

Important de precizat este în perioada următoare pot surveni modificări asupra acestui proiect de lege, în urma campaniei de informare corectă pe care autorităţile centrale şi locale o vor face.

Mulţumim iniţiativei domnului prefect al judeţului Teleorman şi doamnei deputat Violeta Răduţ  prima dezbatere din judeţ pe această tema a început de la Turnu Măgurele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *