INCENDIU VIOLENT LA O CASĂ DIN COMUNA ISLAZ

INCENDIU VIOLENT LA O CASĂ DIN COMUNA ISLAZ

Pompierii militari turneni au reușit în marți seara să salveze o locuință a unui cetățean din localitatea Islaz, în care acesta locuia împreună cu mama sa, soția și doi copii.

Evenimentul a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, la ora 17.29, salvatorii deplasându-se rapid la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor de intervenție, focul se manifesta generalizat și violent la un șopron, învelit cu astereală din lemn, plăci de azbociment și tablă, pe o suprafață de cca. 160 mp, în care se aflau aproximativ 4 t de lemne de foc, cartoane, butoaie din lemn, materiale de uz gospodăresc, un atomizor și o drujbă.

Pompierii militari turneni au reușit să localizeze incendiul în limitele găsite, evitând astfel extinderea flăcărilor la acoperișul casei de locuit, care se afla la o distanță mai mică de doi metri.Totodată, militarii au reușit să evite și o situație ce putea deveni periculoasă, evacuând din anexele cuprinse de foc patru butelii de aragaz.

Incendiul a fost stins de militari după aproape două ore și jumătate, fiind salvate bunuri apreciate la suma de 60000 de lei, reprezentând locuința și mai multe materiale de uz gospodăresc, în timp ce valoarea pagubelor a fost estimată la suma de cca. 15000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul a fost inițiat de un scurtcircuit produs la cablurile electrice de la nivelul acoperișului.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

ISU Teleorman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *