IGSU – ROL DE SALVAMAR LA MALUL DUNĂRII

Teleormănenii care vor alege să petreacă sfârșitul de săptămână pe plajele din Zimnicea și Turnu Măgurele și să înoate în Dunăre, o pot face în siguranță în această vară. Două puncte de lucru instituire de Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Al. D. Ghica” Teleorman vor asigura protecție cetățenilor care frecventează plajele din orașele Zimnicea și Turnu Măgurele. Punctele constau în două ambarcaţiuni echipate cu mijloace de salvare și doi subofițeri.

Acestea sunt funcţionale, pentru început, doar la sfârşitul săptămânii. Punctele de lucru înfiinţate în cele două oraşe funcţionează între orele 9.00 şi 20.00.

“La nivelul judeţului am operaţionalizat două puncte de lucru la Zimnicea şi Turnu Măgurele. Este vorba despre asigurarea protecţiei populaţiei în zonele de îmbăiere pe care le cunoaştem cu toţii, plajele frecventate de populaţie. Deocamdată, în acest moment, funcţionăm doar în weekend, pentru că atunci este o prezenţă masivă a populaţiei în cele două zone. În funcţie de analiza pe care o vom face, extindem programul zilnic pentru cele două puncte de lucru”, a declarat şeful ISU, Col. Marius Stancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *