FUGĂ DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

FUGĂ DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Un bucureştean, care conducea duminică, 11 martie, un autoturism pe DN 52, pe raza localităţii Crângu, în directia de mers către municipiul Turnu Măgurele, s-a angajat în depășirea unui moped condus de un alexăndrean, care mergea în aceeași direcție, și din cauza nepăstrării unei distanțe laterale suficiente, l-a acroșat cu partea dreapta față, lovind conducătorul mopedului în piciorul stâng.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului nu a oprit la fața locului, continându-și deplasarea către Turnu Măgurele.

Oamenii legii au depistat autoturismul pe raza comunei Traian, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul mopedului nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înregistrat.
În urma impactului, conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *