Fotbal Club Cetatea Turnu Măgurele Prinde Contur

Fotbal Club Cetatea Turnu Măgurele Prinde Contur

Directorul clubului Dunarea Turris Turnu Magurele, Ionut Babadac, a demarat procedura de activare a fotbalului turnean.
In 9 iunie a fost ales de Consiliul Local in funcția de director, imediat in 10 iulie a afiliat clubul la Asociația Județeana de Fotbal Teleorman. Pe data de 14 iunie a cesionat locul echipei Cetatea de la liga a 4-a prin binevointa președintelui clubului cu o vechime de 51 de ani, Mircea Gelu.
In 18 iunie s-au depus actele la judecătorie pentru radierea clubului Cetatea pentru a reuși clubul Primariei sa preia acest nume.
Tot vineri, 18 iunie, la solicitările tot mai numeroase din partea copiilor, profesorul Eduard Ghinea a inceput antrenamentele cu grupa de juniori născuți in anii 2007 și 2008.
Ieri, 21 iunie, Florin Dinca proaspăt absolvent al Facultății de Educație Fizica și Sport și fost junior la CSS Turnu Magurele a început antrenamentele cu grupa juniorilor născuți in anii 2009, 2010, 2011.
Ambele grupe de juniori au reluat activitatea la stadionul Municipal, având la dispoziție terenul sintetic și terenul de iarba cu o suprafata de joc impecabila.
Vineri, 25 iunie, ora 18, se va desfășura un joc de selectie dintre jucatorii echipei Cetatea condusă de pe margine de Dan Ceangaru, in vreme ce la cealaltă formație sunt așteptați toti cei care își doresc sa evolueze la viitoarea echipa a clubului finanțat de Primarie.
Partida va fi filmată pentru ca viitorul antrenor sa urmărească acest joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *