FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

În dimineaţa zilei de 12.02.2019, poliţiştii din Turnu Măgurele au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe str.Calea Dunării din localitate a avut loc un accident rutier cu victime. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit următoarele:

În timp ce un tânăr în vârstă de 17 de ani din com.Segarcea Vale, jud.Teleorman, fără a deţine permis de conducere, conducea un autoturism pe  str.Calea Dunării, în direcţia de mers fluviu Dunăre către mun.Turnu Măgurele, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, a derapat, după care s-a oprit pe spaţiul verde de pe partea stângă a sensului de deplasare.

În urma accidentului produs, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui alt pasager  în vârstă de 18 ani din satul Segarcea Deal, com.Segarcea Vale, jud.Teleorman,  aceştia fiind transportaţi cu ambulanţa la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana care conducea autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşrii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *