FAKE NEWS, DE LA UN LIDER PNL TELEORMAN RESPECTIV PREȘEDINTELE PNL TURNU MĂGURELE

FAKE NEWS, DE LA UN LIDER PNL TELEORMAN RESPECTIV PREȘEDINTELE PNL TURNU MĂGURELE

Știrea de tip fake news, lansată de un reprezentant al Opoziției, respectiv PNL Turnu Măgurele, pe Facebook, a fost distribuită masiv pe rețeaua de socializare și preluată imediat de mass-media online. Potrivit postării, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care s-a simţit rău în urma protestului din 10 august din Capitală, a decedat în spitalul din Alexandria.

Postarea de pe Facebook a fost făcută de Claudiu Daniel Crăcea, nimeni altul decât președintele PNL Turnu Măgurele. Acesta a scris într-o notă patetică, plină de emoție, că „un prieten apropiat ILIE GIZEA a murit. Un om deosebit, cu mult suflet, cu dragoste de viață si mai ales de dreptate.
Participant la protestul din 10 august, se pare ca in urma primirii unui jet de gaze lacrimogene, a avut o hemoragie, a fost dus la un echipaj SMURD care i-a recomandat internarea, dar a refuzat. Peste cateva zile starea de rau a continuat si a fost internat in Alexandria, unde a intervenit decesul. Nu stiu daca cauza este o boala mai veche, nu stiu daca o boală mai veche a fost agravata de inhalarea gazelor lacrimogene sau cauza sunt chiar acestea, dar trebuie stabilita cu exactitate cauza mortii”.

Această informație a fost demontată imediat de o rudă a bărbatului decedat. Clara P. a precizat că bărbatul decedat este nașul surorii sale și suferea de probleme cardiace.

TEXT PRELUAT  SURSA ZILEI.RO 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *