DRUM EXPRES ALEXANDRIA – BUCUREȘTI, DECLARAȚIE ADRIAN GÂDEA

DRUM EXPRES ALEXANDRIA – BUCUREȘTI, DECLARAȚIE ADRIAN GÂDEA

De ani de zile se discută despre reglementarea traficului între București și Alexandria. Proiectele au oscilat între autostradă și drum expres, dar au rămas doar pe hârtie ambele variante. 
Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea susține, însă, că între București și Alexandria se va construi un drum expres. Potrivit acestuia, documentația este gata și se scoate la licitație studiul de fezabilitate. 

La acest proiect s-a lucrat intens în ultima perioadă și s-a făcut documentația aferentă pentru un drum expres București-Alexandria. În perioada imediat următoare se va scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru drumul expres. De la ceea ce era dorință acum ceva vreme, s-a trecut la lucruri concrete, astfel încât în următorii ani să circulăm pe un drum expres între București și Alexandria. S-au făcut toți pașii necesari”, a dat asigurări Adrian Gâdea într-o emisiune la Media Sud TV. 

În legătură cu comentariile potrivnice construirii drumului acesta a spus că sunt complet neîntemeiate pentru că drumul nu deservește doar populația Teleormanului, ci pe oricine tranzitează județul. 
Un drum expres București-Alexandria este o investiție benefică nu doar pentru noi, cei care trăim în județul Teleorman, dar și pentru cei care tranzitează județul. Dacă înainte aveam o problemă în zilele de week-end pe acest drum, acum, aproape zi de zi sunt porțiuni pe care se circulă bară la bară. Am ajuns în situația în care 80 de kilometri să-i parcurgem în două ore, două ore și jumătate și chiar trei ore”, a spus Adrian Gâdea. 

Președintele PSD Teleorman s-a arătat deranjat de faptul că politicienii locali nu sunt uniți în susținerea proiectelor necesare dezvoltării județului așa cum fac cei din alte zone ale țării, care se solidarizează indiferent de coloratura politică, atunci când este vorba de județele lor. 
Nevoia pe care noi o avem pentru acest segment de drum o regăsim și în alte județe ale țării. Dar am văzut acolo mai multă solidaritate, mai multă unitate, nu această bășcălie pe care am întâlnit-o la noi, această miștocăreală și răutate. Am ajuns, din păcate, să aud persoane din județ opunându-se realizării acestei investiții”, a spus Adrian Gâdea. 
Întrebat la cine anume se referă, acesta a preferat să nu dea nume, dar a lăsat să se înțeleagă că este vorba despre parlamentari ai altor partide. 
Sunt oameni care au anumite funcții de demnitate publică, au anumite funcții politice și care au avut o poziție nu tocmai pozitivă în legătură cu realizarea acestei investiții. Asta mi s-a părut de-a dreptul incredibil, comparativ cu ceea ce am văzut în alte județe, în situații similare. Trebuie să terminăm cu ipocrizia asta și chiar dacă suntem politicieni din partide diferite e bine ca ceea ce are legătură cu acest județ, cu comunitățile din acest județ, să fim uniți și solidari atunci când este vorba de subiecte care privesc acest județ atunci când se dezbat la nivel național.”, a mai spus Gâdea.

Sursa. https://www.cronicadeteleorman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *