Din pasiune pentru fotbal ”Cetatea Turnu Măgurele”

Din pasiune pentru fotbal ”Cetatea Turnu Măgurele”

Noul antrenor va fi anunțat oficial astăzi la ora 19 pe stadionul municipal, odată cu primul antrenament al echipei nou reunită, așteptăm să fie prezenți cât mai mulți microbiști.

Pe surse am aflat că noul antrenorul va fi Costin Lazăr fost mare internațional și jucător reprezentativ pentru Rapid București, dar am găsit și pe pagina de facebook a președintelui clubului municipal, Babadac Ionuț o poză în care apare alături de Costin Lazăr, ceea ce ne întărește zvonul primit!

Costin Lazăr (n. 24 aprilie 1981, București, România) este un fotbalist român retras din activitate.[

A jucat în prima ligă românească pentru Sportul Studențesc, Rapid și FC Voluntari, și în prima ligă greacă pentru PAOK Salonic, Panaitolikos Agrinio și Iraklis Salonic.

A debutat în Divizia A la 3 august 2001, pentru Sportul Studențesc într-un meci pe care echipa sa l-a câștigat cu 3-0 în fața echipei Petrolul Ploiești.

La Rapid a ajuns în toamna lui 2006, fiind cumpărat de la Sportul o dată cu Ionuț Mazilu. S-a impus repede în echipă, fiind caracterizat prin determinarea cu care se implică în joc. Evoluează ca mijlocaș central și are o înălțime de 1,79 m și 72 kg.

A debutat la echipa națională a României pe data de 12 noiembrie 2005, într-un meci amical împotriva Coastei de Fildeș, terminat cu scorul de 1-2.

S-a retras din activitate de la FC Voluntari, după un meci terminat la egalitate cu Dinamo

Actualmente antrenorul deține licențele UEFA, A și B. Cu aceste licențe poți să fii antrenor principal la Liga 3, principal la Liga 2 și secund la Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *