CRĂCEA COMITE MINCIUNĂ DUPĂ MINCIUNĂ: „Mă jur pe copiii mei!”

CRĂCEA COMITE MINCIUNĂ DUPĂ MINCIUNĂ: „Mă jur pe copiii mei!”


Claudiu Crăcea se jură pe proprii copii că nu deține site-ul. Când consumă alcool, recunoaște.

Celebra rețea de socializare Facebook a devenit de câțiva ani câmpul de bătălie al candidaților la funcțiile publice. Cum suntem în plină campanie electorală pentru alegerile locale, dar și pentru că suntem Știri de Turnu și nu vreun site anonim unde sunt permise mizeriile, jigniriile și atacul la persoană, ne dorim să semnalăm cititorilor noștri ultimul derapaj „necontrolat” al celui care la fiecare 4 ani apare prin Turnu Măgurele și spune tuturor celor pe care îi întâlnește că de va fi ales, pe străzile din urbea noastră va curge numai lapte și miere.

Claudiu Daniel Crăcea, căci despre el este vorba în textul nostru, publică în cursul zilei de ieri ceva ce insultă inteligența locuitorilor din Turnu Măgurele, mai exact pozele a trei documente, pe care am zis să le studiem puțin, înainte de a ne exprima public despre această poveste. Analizând logic, dar și corect din punct de vedere cronologic, faptele succed în această ordine:

1. În luna februarie anul în curs, apare (chipurile) un document din care rezultă că (rețineți, vă rugăm, la acea dată, nici mai devreme și nici mai târziu!), fiica stimabilului Crăcea deținea site-ul de știri cu pricina. Nu încape urmă de îndoială. La acea dată, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București, răspunde unei solicitări făcute de o persoană fizică sau juridică (nici nu are importanță deocamdată) astfel:

„Domeniul turnucustiri.ro – înregistrat la data de 10.08.2009 activ până la data de 30.07.2021, folosește URL:http//www.rorld.ro pe două servere găzduite de Web Class IT SRL – xservers.ro având IP de logare 37.250.160.79 pe numele de Crăcea Larisa Elena, achitat prin plată electronică.”

Crăcea publică pe contul său de Facebook acest răspuns încălcând recomandările instituției emitente

2. În data de 22.06.2020 apare documentul cu numărul 2, de unde reiese că documentul numărul 1 nu a putut fi identificat din lipsa unor elemente și că la data de 22.06.2020 fiica stimabilului nu deține site-ul de știri în cauză și pricină. Suntem de acord cu ce spune candidatul și, bineînțeles, luăm la cunoștință ce ni se certifică de către aceeași instituție, care cu doar câteva luni înainte, confirma „proprietarul” site-ului respectiv.

3. În data de 13.07.2020 apare documentul cu numărul trei, prin care Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Magurele comunică faptul că nu a întreprins niciodată obținerea de informații de la ICI București.

De asemenea, avem convingerea că turnenii nu sunt atât de naivi încât să creadă în această poveste regizată de domnul Crăcea pentru a se arăta în fața publicului ca o victimă a contracandidatului de la PSD: “Nu poți acuza pe cineva fără nici cea mai mică dovadă!”. În context, credem cu tărie că totul a fost o regie proastă din laboratorul de campanie marca PNL și Crăcea.

Acum să revenim la toată povestea. Totul se întâmplă în data de 21.09.2020, rețineți foarte bine această dată. Cum a reușit Claudiu Crăcea să prevadă viitorul, nici noi nu credem că vom reuși vreodată să aflăm, dar știm că nu poți prezenta documente de la instituții ale statului fără a ști date certe și concrete despre ele!

În altă ordine de idei, să prostești lumea după 10 ani de zile spunând că site-ul nu-ți aparține, dar la chefuri, după doar câteva pahare, să recunoști că poți să nu mai scrii de X sau Y, dacă trece în echipa ta, denotă seriozitatea personajului. Mai mult, să recurgi la jurăminte pe propria familie și în doar câteva minute să recunoști că site-ul îți aparține, arată cât de inconsecvent poți să fii.

Analiza noastră este bazată și pe detalii cunoscute și relatate de oamenii din jurul lui Crăcea, iar menirea sa (a analizei) este să ne facă pe toți să înțelegem caracterul acestui personaj pentru care minciuna e mai mult decât o simplă vorbă. E un stil de viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *