COPIII DE 10 PREMIAȚI LA ISJ TELEORMAN 4 DIN TURNU MĂGURELE

COPIII DE 10 PREMIAȚI LA ISJ TELEORMAN 4 DIN TURNU MĂGURELE

Cele 10 absolvente de liceu, din Teleorman, care au obținut medii de 10 la examenul de Bacalaureat din acest an, dar și absolventa de clasa a VIII-a, care a obținut nota maximă la Evaluarea Națională, au primit vineri, 13 septembrie, stimulentele financiare în valoare de 3.000, respectiv 1.000 de lei, acordate de Guvernul României, dar și diplome de excelență din partea conducerii Inspectoratului Școlar Teleorman. Festivitatea de premiere a absolvenților s-a desfășurat în sala de conferințe a Casei Corpului Didactic Teleorman, alături de tinerii de 10 ai județului fiind și directorii instituțiilor absolvite de aceștia, dar și părinți și prieteni. Premiile în bani și diplomele de excelență le-au fost înmânate de prof. Valeria Gherghe, Inspector şcolar general, prof. Monica Coman, Inspector şcolar general adjunct, și prof. Bogdan George Buzatu, Inspector şcolar general adjunct.

“Vă înmânăm, alături de stimulentele financiare, și diplome de excelență, pentru că voi reprezentați excelența în educație. Pentru mine, ca inspector școlar general, dar mai ales ca profesor, este o onoare să vă înmânez diplomele și premiile în bani”, le-a spus celor 11 tinere ce au obținut medii maxime la examenele din acest an prof. Valeria Gherghe, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman.

În cadrul festivității au fost premiate absolventa de clasa a VIII-a Ioana Sorina  Rusu, de la Școala Gimnazială “Alexandru Depărățeanu” Roșiorii de Vede, și alte zece absolvente de liceu care au obținut medii generale de 10 la Examenul de Bacalaureat din acest an, respectiv Adelina Patricia Buică și Laura Mihaela Florea, absolvente ale Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, Andreea Cristina Olteanu, de la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria, Anca Andreea Neagoe și Georgiana Adelina Surdu, absolvente ale Colegiului Național “Anastasescu” Roșiorii de Vede, Bianca Eliza Voica, Elena Simona Badea, Raluca Valentina Bobe și Anca Măican, absolvente ale Colegiului Național “Unirea” Turnu Măgurele și Isabelle Mihaela Țancu, absolventă a Liceului Teoretic Zimnicea.

Eliza Bianca Voica, în prezent studentă a Facultății de limbi străine, își dorește să plece peste hotare, să aibă posibilitatea să cunoască și alte locuri, dar spune că va reveni cu drag în țară ori de câte ori va avea ocazia.

“10 la Examenul de bacalaureat a fost ceva neașteptat pentru mine, mai ales că la proba de Limba și literatura română mi s-a părut tot timpul foarte greu să obțin nota maximă. Și totuși am reușit, a fost o bucurie foarte mare atât pentru mine, cât și pentru familie, m-am bucurat enorm, mai ales că nu era ceva ce-mi plănuisem”, spune Eliza Bianca Voica, absolventă a Colegiului Național “Unirea” Turnu Măgurele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *