CONSILIER JUDEȚEAN PNL VREA LAPTOPURI PENTRU TOȚI COLEGII

CONSILIER JUDEȚEAN PNL VREA LAPTOPURI PENTRU TOȚI COLEGII

Aleşii judeţeni primesc, la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean, într-un dosar, proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi, printate. Consilierul PNL Alexandru Iliescu a venit cu o propunere în acest sens în cadrul ultimei şedinţe ordinare a forului legislativ de la nivel de judeţ de joi, 28 septembrie, astfel că acesta a sugerat ca, în locul dosarului cu proiectele de hotărâre printate să primească laptopuri, iar iniţiativele să fie trimise pe e-mail. Motivul? A fost dat tot de consilierul PNL: este mai “economicos” aşa. Mai mult, a mai precizat liberalul, propunerea a fost făcută “şi pentru pădurile care se taie pentru hârtie”.

“Aş dori să se facă o evaluare a Consiliului Judeţean cu aceste materiale, cu proiectele de hotărâre pe care trebuie să ni le daţi. Poate că ar fi mai economicos dacă ne-aţi da nişte laptouri, s-ar trimite pe email (n.r. proiectele de hotărâre), am putea să le discutăm… Că, în decursul a patru ani de zile, cred că pe fiecare consilier judeţean se consumă topuri de hârtie nenumărate şi fac această precizare şi pentru pădurile care se taie pentru hârtie. Trebuie să avem grijă pentru viitor. Trebuie făcut un studiu şi, dacă este mai economicos şi dacă se poate, bineînţeles… sau să se găsească o altă alternativă, că eu nu ţin neapărat să se facă cum am propus eu. Dar mi-e milă de copacii ăia care se taie ca să facem hârtie plus pentru redactare – cheltuieli s.a.m.d. ”

Preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, i-a spus liberalului că propunerea sa va fi analizată şi, dacă se va dovedi mai puţin costisitoare, va fi luată în discuţie.

“O să facem o evaluare în acest sens şi, dacă e mai economic, putem să facem şi acest lucru”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursa. http://ziarulteleormanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *