COMPLEXUL HIDROTEHNIC TURNU MĂGURELE – NIKOPOLE

COMPLEXUL HIDROTEHNIC TURNU MĂGURELE – NIKOPOLE

În cadrul şedinţei de Guvern din 23 august 2018, a fost adoptată şi o hotărâre prin care se aprobă 16 obiective de investiții strategice care urmează să fie pregătite și atribuite în parteneriat public-privat, de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză, opt dintre ele fiind proiecte noi, printre care şi Complexul hidrotehnic Turnu Măgurele – Nikopole pe fluviul Dunărea.

Acest obiectiv are drept scop principal amenajarea hidrotehnică a fluviului Dunărea pe sectorul aval de Porțile de Fier I și II, ceea ce va conduce la îmbunătățirea condițiilor de navigație pe Dunăre și la dezvoltarea economică pe termen lung în zona orașului Turnu Măgurele.

De asemenea, se va asigura alimentarea cu apă a localităților riverane, acestea nemaifiind dependente de nivelul Dunării.

This article has 11 comments

  1. Neatu Ion

    Turneni,nu uitati de cate ori s-a inaugurat parcurile industriale la Turnu Magurele ,si dupa alegeri liniste mormantala ! Acum se incepe propaganda pt.hidrocentala de la Seaca !Unde ? Peste insula Belina si bratul Pavel !Voi aveti puterea sa credeti asa ceva ? Dar pesedeii spera sa pacaleasca norodul ,a cata oara ?

    1. ustiritr

      Domnule Neatu nu este vorba de nici o hidrocentrala, in articol se vorbeste de dragarea canalului navigabil de la portile de fier pana la Turnu Magurele! aveti grija ce vorbiti ca dezinvormati cititori si in al doilea rand sunteti in afara subiectului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *