CARAVANA PENSIILOR REVINE LA TURNU MĂGURELE

CARAVANA PENSIILOR REVINE LA TURNU MĂGURELE

Astăzi, am dezbătut la #TurnuMăgurele proiectul legii pensiilor, un proiect care elimină inechitățile, un proiect care asigură un tratament nediscriminatoriu, declara doamna deputat Violeta Răduț ieri în sala de consiliu a primariei municipiului Turnu Măgurele.

„Prin promulgarea legii sistemului unitar de pensii publice, au fost eliminate inechităţile şi dezechilibrele create de-a lungul timpului prin diverse articole legislative care s-au suprapus şi se pare că nu au fost cele mai eficiente.

Legea se adresează unui numar de aproximativ 100.000 de persoane la nivel national și 1.125 de persoane la nivelul județului Teleorman, care au desfășurat activitatea in grupele I si II de muncă, persoane care merită cu prisosința să aiba parte de un venit mai mare la pensie, ca răsplată pentru munca depusă in condiții atât de grele.

Mi se pare corect, normal si moral ca cei care și-au dedicat viaţa muncii să se poată bucura acum de pensii mai mari”, a spus doamna deputat Violeta Răduţ.

Deputatul PSD a cerut sprijin, în demersul său, conducerii CaseiJudețene de Pensii Teleorman.

Prin organizarea unei caravane de informare, deputatul Violeta Răduț își dorește să mediatizeze cât mai bine și mai corect proiectul legii pensiilor în rândul teleormănenilor, astfel încât, în momentul în care se va definitiva, acesta să aibă forma cea mai corectă pentru pensionar în funcție de cât a contribuit și în ce condiții de muncă a lucrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *