BĂTRÂNĂ ACCIDENTATĂ PE TRECEREA DE PIETONI

BĂTRÂNĂ ACCIDENTATĂ PE TRECEREA DE PIETONI

Agenţii de poliţie din municipiul Turnu Măgurele s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada 1 Mai din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman a avut loc un accident de circulaţie  soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Turnu Măgurele care a efectuat cercetări, constatând următoarele: în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani domiciliată în municipiul Turnu Măgurele conducea un autoturism pe Bulevardul Independenţei din localitate, ajungând la intersecţia cu strada 1Mai, nu a acordat prioritate de trecere unei femei  în vârstă de 73 ani domiciliată în municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman care se angajase regulamentar în traversarea străzii, în calitate de pieton, lovind-o cu partea frontală a autoturismului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care  a  fost transportată cu  ambulanţa  la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă ’’, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *