ARESTAȚI PENTRU TÂLHĂRIE

ARESTAȚI PENTRU TÂLHĂRIE

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Turnu Măgurele au continuat  cercetările într-un dosar penal care avea ca obiect infracțiunea de ’’tâlhărie calificată’’ comisă  în noaptea de 06/07.04.2017, în dauna doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 86, respectiv 80 de ani  domiciliați în comuna Plopii Slăvitești.

Din cercetările efectuate de către oamenii legii, persoane necunoscute au pătruns în locuința părților vătămate și prin folosirea forței fizice asupra acestora au sustras 26.000 lei. Ulterior, autorii au fost identificaţi, în persoana a patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, toți domiciliați în comuna Plopii Slăvitești, satul Plopii Slăvitești,  județul Teleorman.

Împotriva celor patru s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați Judecătoriei Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *