ANUNȚ PENTRU CETĂȚENII DIN TURNU MĂGURELE

ANUNȚ PENTRU CETĂȚENII DIN TURNU MĂGURELE

Primăria Municipiului Turnu Măgurele, prin SC LOCAL URBAN SRL, va executa, începând cu data de 13 iunie 2019, un tratament avio contra căpuşelor şi ţânţarilor.

Deoarece condițiile meteo nu au permis efectuarea acestor acțiuni, ne cerem scuze pentru neplacerile survenite din cauza țînțarilor și a altor insecte.

Zborurile se vor desfășura în intervalul orar : 19.00 – 21.00, timp de două zile. In cazul în care condiţile meteorologice vor fi nefavorabile, intervalul pentru efectuarea tratamentelor avio se va prelungi. Totodată se va interveni la sol cu atomizoare în zona parcurilor și Bulevardul independenţei dar la interval orar diferit : 10.00 – 14.00

După finalizarea acţiunii, se va interveni cu zboruri intermediare în zonele cu vegetaţie abundentă, în parcuri şi zone traversate de cursuri de apă, urmând ca, în funcţie de necesităţi, să se efectueze şi un al doilea tratament pe întreaga suprafaţă a municipiului. Substanțele folosite sunt omologate și nu au efect dăunător asupra oamenilor și animalelor.

Pulverizarea aeriană va avea loc și în zonele cu vegetaţie abundentă

This article has 2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *