ANUNȚ DEZINSECȚIE

ANUNȚ DEZINSECȚIE

Primăria Municipiului Turnu Măgurele anunță cetățenii, că operatorul SC Salubritate-Turnu SRL, va desfășura acțiunea de DEZINSECȚIE -combatere: țânțari și muște de pe domeniul public al Municipiului Turnu Măgurele în perioada 17-18.06.2021,după cum urmează :

1. În data de 17.06.2021:-prin aviotratamente în aer cu avionul între orele 18:00-21:30-prin tratamente la sol cu atomizoarele între orele 17:00-22:00. 2. În data de 18.06.2021 :-prin aviotratamente în aer cu avionul între orele 07:00-10:00-prin tratamente la sol cu atomizoarele între orele 07:00-12:00. Între aceste intervale orare, rugăm cetățenii să elibereze parcurile pe perioada desfășurării activității de dezinsecție! Produsul folosit în acțiunea de DEZINSECȚIE este AQUA K-OTHRINE EW20, produs ce se gasește în Registrul Național al Produselor Biocide .

Produsul are toxicitate extrem de scăzuta pentru viețuitoarele non-vizate și este biodegradabil , cu impact neglijabil asupra mediului si populației, în condițiile respectării normelor și instrucțiunilor de aplicare.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugați să ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermii de matase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite pe zonele verzi ale domeniului public. Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunilor preconizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *