ACCIDENTE PROVOCATE DIN CAUZA ATELAJELOR CU ANIMALE (CĂRUȚE)

ACCIDENTE PROVOCATE DIN CAUZA ATELAJELOR CU ANIMALE (CĂRUȚE)

Două accidente rutiere, în care au fost implicate căruțe, au avut loc pe raza județului, astăzi, la mai puțin de trei ore distanță. În urma accidentelor, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir, primul accident rutier a avut loc, între un autoturism și o caruță, pe DJ 506 B, între Izvoarele și Smârdioasa. În urma impactului o persoană a fost ranită ușor, iar la locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detasamentului alexandria cu o ambulanță SMURD.

Cel de-al doilea accident rutier, tot între un autoturism și o caruță, a avut loc pe DN 51 A, între Traian și Ciuperceni, a mai precizat sursa citată. În urma impactului, a rezultat o victimă neîncarcerată, la fața locului intervenind pompierii din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

“La acest eveniment au intervenit pompierii turneni, cu o autospecială de stingere, pentru asigurarea masurilor P.S.I, și cu o ambulanță SMURD, cu ajutorul careia au preluat o victimă, conștientă și cooperantă. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații medicale amanunțite și acordarea de ingrijiri de specialitate deoarece prezenta multiple traumatisme la nivelul capului și membrelor. Este vorba despre un bărbat de cca. 55 de ani, conducătorul atelajului. Șoferul autoturismului, după ce a fost monitorizat de un echipaj SAJ, a refuzat transportul la spital”, a precizat mr. Gelu Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *