ACCIDENT GRAV, O FATĂ DE 16 ANI RĂNITĂ

ACCIDENT GRAV, O FATĂ DE 16 ANI RĂNITĂ

Patru băieţi şi o fată au avut de suferit în urma unui accident rutier petrecut în cartierul Odaia, din Turnu Măgurele. În urma impactului, o fată de 16 ani a fost rănită la cap, fiind transferată la Spitalul Bagdasar din Bucureşti.

Doi dintre pasageri au fost preluaţi de Ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria. În urma investigaţiilor, s-a ajuns  la concluzia că aceşti pot primi îngrijiri medicale şi la Spitalul municipal din Turnu Măgurele.

Tinerii implicaţi în accident au vârsta cuprinsă între 16 şi 26 de ani. Cazul a fost preluat de poliţie, urmând ca oamenii legii să stabilească în ce condiţii s-a produs evenimentul rutier.

This article has 1 comments

  1. Anonim

    Buna!am citit tot pe Turnu cu Știri că șoferul din mașină în care eram eu este vinovat,că a vrut să efectueze o depășire și a pierdut controlul! Am fost conștientă din momentul in care sa produs accidentul și până la final iar Poliția din Turnu Măgurele incerca să îmi zică că am eu am fost inconștientă. Iar adevărul este in felul următor că Domnul Raduica celălalt șofer adică un moș care nu știe nici pe ce planeta trăiește,a intrat în mașină în care eram eu,cu alte cuvinte ne.a agățat de spate dreapta exact unde eram eu,și a zis Domnilor Polițiști ca „el cu permis de 25 de ani cum și-a permis un copil cu permis de câțiva ani să-l depășească”,dar Domnul Raduica a ieșit nevinovat că avem relații pe la procuratură și primărie. Iar eu acum stau cu cicatrici pe fata din cauza unui moș handicapat,fara minte,idiot! După ce că era vinovat ne mai și amenință cu,,cuțitul. Domnul Raduica a declarat că el era aproape în șanț cu mașina dar defapt el era foarte aproape de noi..si plus că acest mos mai are încă 2 dosare pentru șicanare in trafic! Domnul Raduica omora niste copii fara vina,niste copii care vroiau sa se duca la bâlci! Iar Poliția din Turnu Măgurele mi-l văieta mie pe Domnul Raduica! RUSINEE! Dupa accident s-au pus limitatoare de viteza,că până atunci nu au avut timp să pună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *