5,8 MILIOANE DE EURO PRIN GAL TURNU 21

5,8 MILIOANE DE EURO PRIN GAL TURNU 21

GAL Turnu 21 este o organizație non-guvernamentală (cf. OUG 26/2000) înființată în cadrul unui proiect POCU de sprijin pregătitor pentru elaborarea și implementarea unei Strategii integrate de dezvoltare (SDL Turnu 21) pentru două Zone Urbane Marginalizate (ZUM) din oraș (Zona Bâlci și Zona Rampa Gării) și a zonei Centru, în perioada 2018 – 2023.
SDL Turnu 21 a obținut o finanțare de cca. 5,8 milioane de EUR din fonduri POR (Programul Operațional Regional) și POCU (Programul Operațional Capital Uman) pentru a finanța proiecte soft și hard din șapte domenii: infrastructură, educație, ocupare, spații publice urbane, acces la servicii, mobilitate urbană, comunitate și imagine publică. Proiectele vor fi finanțate prin apeluri lansate de către GAL, în urma cărora beneficiarii selectați vor depune cereri de finanțare către Ministerul Fondurilor Europene – Organismele intermediare POR și POCU, după caz.


În prezent, GAL Turnu 21 este în curs de avizare a Ghidului Solicitantului pentru apelul „Dotări pentru programul “Școală după școală” și pentru dezvoltarea activităților extracurriculare pentru integrarea copiilor din diverse categorii socio-economice și de diverse etnii.”
La sediul GAL Turnu 21, din Strada Taberei nr.2, etaj. 1, camera A3, din incinta CRFPA Teleorman puteți fi asistați în mod gratuit în clarificarea unor aspecte legate de completarea și pregătirea fișei de proiect.
Numerele de telefon la care se pot obţine informaţii sunt:
• 0770.795.951 – Telefon Helpdesk
• 0770.795.886 – Sediu GAL
Adresa oficială de email a GAL Turnu21 este office@turnu21.ro. Adresa de email de Helpdesk este contact@turnu21.ro. Adresa de internet a grupului este www.turnu21.ro iar pagina de facebook este https://www.facebook.com/Turnu21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *